Med en Personlig Yoga Trener

Lærer Du Deg Raskt og Enkelt ”Hemmeligheten bak Yoga & Åpningen av Energikanalene.”


Du får Bedre Helse og Mere Velvære med en Personlig Yoga Trener.

TDA's Yoga er konstruert så enkelt at selv nybegynnere vil ha et stort helsemessig utbytte av treningen, uavhengig av fysisk form og fleksibilitet.

"Bedre Helse Med Yoga - Så Enkelt Som 1-2-3!"

Dette Yoga programmet er laget spesielt med tanke på deg som lever en travel hverdag og har liten tid til å trene.

I vår verden går ting stadig raskere, daglige gjøremål, arbeidsoppgaver og stress sluker oss og når du endelig har litt fritid - så får du ikke slappet av.

Du føler deg sliten, trett, uten overskudd, har stiv nakke og vond rygg.
I lange tider har du tenkt på å gjøre noe med det, men tiden strekker aldri til. Det kan være at du ikke har overskudd og ikke føler deg opplagt til å trene, men saken er at du får heller ikke overskudd hvis du ikke trener! Løsningen behøver ikke å være så langt unna, ta første skritt på veien med en personlig yoga trener Nå.

Last ned informasjon om Yoga Kurs, Klikk Her Pdf.

Kom i form med Yoga, Kontakt en Personlig Yoga Trener NÅ! Klikk Her...


"Jeg var skeptisk til å starte med yoga, men bestemte meg for å prøve etter å ha følt meg slapp over lengre tid. Jeg må si at denne formen for trening har vært en lett måte å bli bedre på, ikke bare føler jeg meg mye sprekere, jeg har også fått energi til å være med på mange nye aktiviteter. Etter hver trening føler jeg en utrolig ro i kroppen - dette er noe som passer alle."
Lisebet Thunes (58år) - Skien
TDA’s Yoga for åpning av energikanalene, er et komplett Yoga Program for Helse og Velvære med en Personlig Yoga Trener.

Hvis du er ute etter trening og øvelser som blant annet...
• Gir deg mer overskudd.
• Bedrer helsen din
• Gjør deg sterkere, mykere og mer utholden.
• Gjør at føler deg vel med kroppen din.
• Hjelper deg til å få frem kraften.
• Øker bevisstheten din.
Pluss mye mer, prøv TDA Yoga med en personlig yoga trener.

TDA Yoga Er Dagens Yoga!
Dette Yoga programmet er satt sammen av flere tusen år gamle øvelser som alle har bestått de gamle Yogamesternes krav til effektivitet, gjennom tidene.

Vi lever nå i en moderne verden og har utviklet oss mye siden yogaen oppsto, vi forkaster ikke verken gamle eller nye ideer, vi tar det beste fra alle tider. En av fordelene vi har i dag, er at vi med vestlig vitenskap kan forklare effektene av og fordelene med mange av de gamle østlige øvelsene og teoriene.

Derfor er alle øvelsene i TDA Yoga, valgt ut med dagens menneske for øyet, med den livsstilen vi lever, vi bruker også den teknologien vi har tilgjengelig i dag. Det betyr at vi ikke behøver sitte med korslagte ben i en hule eller under et tre i 20 år og stirre på en stein for å lære oss meditasjon.

I vår tid har vi hjelpemidler som sørger for at vi kommer oss inn i meditasjons modus i løpet av sekunder. For å få større og raskere utbytte av treningen, benytter TDA Yoga, spesiallagede cd’er med forskjellige frekvenser, under treningen. Du vil garantert legge merke til effekten dette har på deg, allerede den første dagen.

Personlig trening i TDA Yoga passer for alle, uansett;
• Alder
• Fysisk form
• Styrke
• Om du er myk eller stiv

En Personlig Yoga Trener vil blant annet lære deg;
• Hvordan du reduserer stress i hverdagen.
• Hvordan du bedrer lungekapasiteten.
• Hvordan du øker styrke og fleksibilitet.
• Hvordan du kan redusere ledd og muskelsmerter.
• Hvordan du kan gjøre en effektiv treningsøkt på 10 minutter.

Når du trener TDA Yoga med en personlig yoga trener, er du på vei til en helt ny og bedre livsstil. Hemmeligheten ligger i å gjennomføre dette programmet et par ganger i uken pluss 10 minutters trening de andre dagene.

Øvelsene kan gjøres hvor som helst - ute eller inne, det eneste du har bruk for er et par kvadratmeter å trene på.

Her er flere av fordelene Personlig Trening i TDA Yoga gir deg;
• Muskelspenninger og muskelknuter løses opp.
• Bevegeligheten bedres, du blir mykere og smidigere.
• Fleksibiliteten øker samtidig som du blir sterkere i skuldre og nakke, dette har igjen en positiv effekt for bl.a. spenningshodepine etc.
• Øvre og nedre del av ryggen blir sterkere og mer fleksibel, økt sirkulasjon betyr mindre smerter.
• Balanseevnen blir bedre.
• Du får økt kroppsbevissthet og bedre kroppsbeherskelse.
• Koordinasjonsevnen forbedres.
• Konsentrasjonsevnen øker.

Ikke nok med det, det er også en hel rekke av kroppens funksjoner som stimuleres slik at helsen din bedres, når du følger dette programmet over tid !

Som du ser av punktene over, har TDA Yoga trening med en personlig yoga trener, en hel rekke effekter som vil gjøre at du blir sterkere, mer fleksibel og kommer i bedre form. Problemet for mange, er at Yoga som oftest blir forbundet med en treningsform hvor du må være så myk at du kan klø deg bak øre med tærne!

Ikke TDA Yoga, denne formen for Yoga er laget for det moderne menneske, med den livsstilen vi har, slik at du gjør øvelsene ifølge din fysiske form.

Fordelen med TDA Yoga er at denne treningen passer alle enten man er en idrettsutøver, pensjonist eller ungdom, i god eller dårlig form. Alle vil kunne nyte godt av de helsemessige effektene trening i TDA Yoga med en personlig yoga trener gir.


"I en årrekke har jeg hatt leddgikt med store smerter og jeg hadde problemer med å gå og å få stått opp om morgenen.
Etter å ha trent TDA Yoga med en personlig yoga trener, er smertene redusert, jeg har jeg fått større bevegelighet og føler meg ikke lenger så stiv i muskler og ledd. Jeg er nå ute og går tur flere ganger i uken, noe jeg ikke kunne gjøre før jeg begynte med denne typen yoga."

Merry Rachel Henriksen (63 år) - Skien
Hvilke helsebringende effekter gir trening med en personlig yoga trener?

• Indre organer, fordøyelsen og tarmsystemet stimuleres.
• Metabolismen stimuleres slik at fettforbrenningen øker.
• Lymfesystemet simuleres til å gjøre en bedre jobb med å rense ut avfallsstoffer fra kroppen.
• Kjertelfunksjonene stimuleres, noe som har en positiv innvirkning på hormonbalansen.
• I omvendte stillinger, påvirker tyngdekraften organene på en annen måte ved f.eks., økt sirkulasjon, de omvendte stillinger letter også tilbakestrømningen av blod til hjertet og øker blodtilførselen til hjernen.

HVEM ØNSKER VEL IKKE Å NYTE GODT AV ALT DETTE?
Siden Yoga er en treningsform med østlig filosofisk base, er det viktig å se på de tradisjonelle effektene og grunnene til at dette har vært en populær treningsform i årtusner.

Effekter av treningen, ifølge Østlig Filosofi;
• Øker flyten i energien og gjør at man kan oppfatte kroppens energi og energistrøm som noe konkret.
• Øker evnen til selv å kunne påvirke energien.
• Økt aksept av egen kropp.
• Mental - emosjonell avspenning.
• Gir en behagelig opplevelse under og etter treningen.
• Økt psykisk balanse og stabilitet - bedre selvfølelse.
• Økt evne til å føle trygghet.
• Bevisstgjøring og kunnskap om selvet, mer kontakt med følelser, økt kroppsbevissthet.
• Gjør aldringsprosessen langsommere.
• Økt bevissthet.


"Jeg har trent "TDA Yoga" med en personlig yoga trener i tre år og har merket stor forskjell på bevegelighet, mykhet i ledd og muskler. Spenninger i nakke og skuldre er blitt mye bedre, samtidig som jeg har fått mer energi. Treningen har også gitt meg bedre balanse og koordinasjon. Jeg vil anbefale "TDA yoga" på det sterkeste, du blir tatt godt i mot, du får god veiledning og mye kunnskap fra professjonelle instruktører."
Lene Fosstvedt Larsen (27år) - Porsgrunn
Denne typen Yoga passer for alle, uansett alder og fysisk forfatning. Personlig trening i TDA Yoga er lagt opp slik at øvelsene gjøres i den utstrekning du føler at det passer for deg.
Med en personlig yoga trener får du et treningsprogram som kan gjøres av en person på 80 like godt som av en toppidrettsutøver på 20, det eneste som trengs er at man trener regelmessig!

Personlig Trening i TDA’s Yoga & Qi Gong program, er en investering for livet, siden denne formen for trening, virker forebyggende mot flere av våre mest utbredte livsstil sykdommer.
De indre organer blir massert gjennom bevegelser og pusten. Blodsirkulasjonen stimuleres, du blir varm i kroppen og puster bedre. Immunforsvaret styrkes og livsenergien gjenoppbygges, fordi en energistrøm (Qi) stimulerer de samme energibanene (meridianene) som aktiveres under en akupunktur/akupressur behandling.
Samtidig vil også denne metoden for fysisk trening, styrke kjernemuskulaturen i kroppen og gjøre denne mer fleksibel.

Målet med dette Yoga programmet er å åpne meridianene i kroppen - gjennom en rekke dynamiske øvelser. Øvelsene i dette programmet er valgt ut fra Indisk, Kinesisk og Tibetansk yoga, for å få størst mulig utbytte på kortest mulig tid.

Hatha yoga’s lange sakte avslappede strekkpositurer, er ideelle i det varme Indiske sub-tropiske klima, men de mangler den dynamiske, kardiovaskulære koordinasjonen til Kinesisk yoga, som danner basen for martial arts. Øvelsene fra Tibetansk yoga, som er en vesentlig faktor for helsen og overlevelsesevnen til utøverne i templene i de høye fjellene hvor klimaet er hardt og kaldt, passer også veldig godt for oss som bor i Norge.

Det er også en rekke pusteteknikker, med Indisk pranayama og Kinesisk qi gong som de mest kjente. Disse utgjør sammen med mudras, bandhas og maveøvelser, et system som stimulerer til god helse og som åpner nadi-kanalene og aktiverer chakraene.


"Jeg startet med yoga da jeg gikk siste året mitt på ungdomsskolen, ei tid da jeg hadde ganske lav selvtillitt. Kroppen min forandret seg, jeg sluttet med dans fordi jeg følte at jeg ikke klarte noe lengre.
Mamma og jeg meldte oss på yogakurs, og jeg husker godt første timen min. ”Er dette her yoga?!” Jeg ville gi det en sjanse, og fortsatte å trene en gang i uka. Her var det folk i alle aldere, størrelser og fasonger, og ingen som dømte meg eller retta på hva jeg gjorde. Det var min egen opplevelse av hva jeg gjorde som var viktig. Yoga var ingen konkurranse hvor man ble sammenlignet med andre. Jeg ble kjent med min egen kropp, og meg selv.

Yoga har gjort utrolig mye for selvfølelsen min. Jeg trodde aldri jeg skulle kunne si at jeg elsker min egen kropp. Men nå er jeg stolt av å være den jeg er, og jeg har det godt med meg selv. Det at jeg føler meg trygg på meg selv gjør også at mennesker rundt meg kan føle seg trygge på meg. Yoga er noe jeg kommer til å fortsette med resten av livet, i en eller annen form. Det gjør at jeg føler meg levende og frisk."

Hilde Kleven (17år) - Skien
PS!
• Det kreves ingen forkunnskaper for å trene.
• Du behøver ikke være i god form eller spesielt myk.
• De fleste øvelsene er i seg selv enkle, hemmeligheten ligger i det å gjøre et utvalg av riktige øvelser, for å oppnå et godt resultat.
• Erfaringsmessig, så vil regelmessig trening med disse øvelsene, bedre og i mange tilfeller fjerne smerter i nakke, rygg og skuldre.
• Øvelsene kan gjøres hvor som helst, ute eller inne og det kreves minimalt med plass.
Personlig trening i TDA Yoga med en personlig yoga trener, gir deg raskt resultater når du følger ditt personlige treningsprogram.

For Helse og Velvære, Kontakt Din Personlige Yoga Trener Nå! Klikk Her.Returner fra Personlig Yoga Trener til Personlig Trener Hjem

Share this page:
Enjoy this page? Please pay it forward. Here's how...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

Mental Trening

Les Magasinet Her

Les Mental Trening Her

Full Pakke...TAI CHI
-
Her lærer du deg helt praktisk, raskt & effektivt et komplett system for Helse, Selvforsvar, Indre Fred & Stressmestring.
Du får også en metode som med 10min. daglig trening, gir deg styrke, kondisjon og fleksibilitet. (10 ganger, kursavgift kr 1900¨.- Ring eller bruk kontaktform for påmelding. Tlf nr i linken under. ) 
Meld deg på idag.

GRATIS Tai Chi Dvd

Se vår meny her


MEDIA
Stress ned & sov bedre med Tai Chi & Chi Gong

Indre fred mot Voldtekt

Yoga for helse & velvære

Fra Allers & TV Telemark
GRATIS Tai Chi Dvd


TwinDragonsAcademy
Spesial laget cd med bineural waves, for trening og læring
The Zone
For dyp meditasjon
Deep Meditation

Bli Selvsikker & Offensiv
Ta kontakt for dato
Ta full kontroll over livet ditt. Eliminer frykt, angst, stress, sinne
Her bruker vi Effektiv Nærkamp som verktøy for å programmere inn et offensivt handlings og tankesett.


Dette sier en kursdeltager

Se VIDEO her!